Wij gaan verder dan het opleiden van jonge bouwvakkers

Bouwschool Twente gaat verder dan het opleiden van jonge bouwvakkers. Ook het bijscholen van bestaande medewerkers zien wij als belangrijk punt. Goede opleiding levert zowel tevreden medewerkers als klanten op.

De basis voor goed vakmanschap wordt gelegd in een vakopleiding. En het onderhouden en het uitbouwen van kennis en vakmanschap kan plaatsvinden door ervaring op te doen in de praktijk en door gerichte bij- en nascholing of vervolgopleidingen. Het is een gegeven dat iedereen langer gaat werken; reden te meer om veel aandacht te schenken aan een toekomstbestendige ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Vergroten van de vakvaardigheid
De kennis en ervaring van het opleiden van onze studenten gebruiken we om het vakmanschap van de medewerkers van de leerbedrijven te vergroten. De diverse dagelijkse bouwwerkzaamheden vragen immers het nodige organisatietalent, inzicht en kennis van zaken van medewerkers.

Studenten opleiden?

De bouwsector kan niet zonder de aanwas van bouwtalent. En bouwtalent kan niet zonder een leerwerkplek binnen een bedrijf. Benieuwd hoe u kunt profiteren van onze talenten? Neem contact met ons op en we komen bij u langs voor een kennismakingsgesprek en bespreken alle ins en outs.

Participant worden

Ontwikkelen van soft skills

Naast vakspecifieke cursussen zijn er ook cursussen om beter te leren plannen, samen te werken, communiceren en hoe je met klanten omgaat op de bouwplaats. Maar ook trainingen over kwaliteitsverbetering en veiligheid, w.o. VCA, BHV, e.d. Zoekt u een specifieke opleiding? Of een opleiding op maat? Vraag het ons en wij adviseren u graag.

Ons curusaanbod:

  • Vaktechniek Bouw
  • Communicatie
  • Samenwerken
  • Kwaliteitszorg en milieu
  • Organisatie, planning en automatisering
  • VCA en BHV
  • Duurzaamheid en circulair bouwen
  • Maatvoering & Uitzetten

KOB (Kader Opleidingen Bouwbedrijf). Cursusaanbod gericht op doorgroei naar uitvoerder, calculator, werkvoorbereider en aannemer.
BOB biedt cursussen gericht op uitvoering, projectleiding, veiligheid en nog veel meer.