1. Home
  2. Tevreden klanten

Tevreden klanten

Klanten aan het woord en in beeld

Onze 100 BBL-studenten -de leerling/werknemers-  en onze 70 erkende leerbedrijven – de bouw- en aannemingsbedrijven-, waar de studenten hun beroepspraktijkvorming volgen, zijn onze primaire klanten. Wat zij van ons vinden, hoe zij onze produkten en dienstverlening beoordelen en wat we voor hen betekenen, bepaalt in belangrijke mate of we succesvol en van toegevoegde waarde zijn of niet.

We laten onze klanten en stakeholders van Bouwschool Twente, zoals leveranciers, ouders, vertegenwoordigers van het onderwijs en de overheid, kennisinstellingen en brancheorganisaties graag aan het woord om hun ervaringen met Bouwschool Twente te delen. Wil je jouw ervaringen met ons ook delen? Wij komen graag met jou in contact!

Studenten van Bouwschool Twente opleiden?

U kunt toegang krijgen tot ons bestand van bouwstudenten als u zich bij ons aanmeld als erkend leerbedrijf.

Na een persoonlijk gesprek en het uitwisselen van formaliteiten wordt u participant van Bouwschool Twente. Onze opleidingscoördinator selecteert voor u geschikte studenten die passen binnen uw organisatie en werkzaamheden.

Ik meld mij aan als participant bij Bouwschool Twente. Deze aanmelding is vrijblijvend en zonder kosten.

Neem contact op

Wij leren je bouwen!

Kies voor de opleiding die bij je past. Schrijf je in bij een opleiding van Bouwschool Twente en leer wat écht vakmanschap is!

Ik wil mij inschrijven

1 Keuze opleiding
2 Inschrijven

Tevreden klanten

Menu