Hier wil jij bij horen!

Waar begin jaren 1900 nog pompen van Stork werden gemaakt worden straks bouwvakkers, schilders, installatiemonteurs en interieuradviseurs opgeleid. Het is dé plek waar aankomende bouwprofessionals samenkomen om de beste in hun vak te worden. In deze oude monumentale fabriekshal leren deze beginnende vaklieden de fijne kneepjes van het vak door dynamisch, innovatief en praktijkgericht MBO-onderwijs.

Techniekhuis Twente wil bouwprojecten gebruiken om de talenten en powerskills van haar studenten te stimuleren en te ontwikkelen. De studenten worden aangemoedigd en begeleid door ervaren docenten en bevlogen praktijkinstructeurs. Het doel: studenten gediplomeerd en gemotiveerd de bouwarbeidsmarkt laten betreden en deze een succesvolle toekomst tegemoet laten gaan. Zo dragen wij ook bij aan de Twentse economie.

In het Techniekhuis Twente werken praktijkopleidingsbedrijven voor de bouw, het regionale bedrijfsleven en het ROC van Twente gedreven samen aan een bloeiende toekomst van jonge bouwprofessionals. Daar wil jij toch bij horen!

 

 

Techniekhuis Twente is ons merk!

Neem direct contact op