Is ook jouw Bouwschool!

Zonder bouw is er geen vooruitgang in Nederland. We wonen immers comfortabeler, werken efficiënter en reizen sneller dankzij de inzet van allerlei vakmensen in de bouw. Zij leveren topprestaties vanaf de tekentafel tot op de werkplek. Bouwbedrijven floreren alleen met gemotiveerde en goed gekwalificeerde vakmensen. Bouwschool Twente zorgt daarvoor met moderne opleidingen die naadloos aansluiten op de bouwpraktijk.

Bouwschool Twente ondersteunt bouwbedrijven ook bij het opzetten van goed personeelsbeleid. Zo blijven bouwmedewerkers in Twente verzekerd van een baan en ontwikkelingsmogelijkheden en halen bouwbedrijven het maximale uit hun personeel.

Bouwschool Twente is het juiste adres voor:

  • Bouwopleidingen voor jongeren;
  • Cursussen en trainingen voor vakvolwassen medewerkers, inclusief loopbaanontwikkeling.

De ruim 70 erkende leerbedrijven en Bouwschool Twente zorgen gezamenlijk voor goed opgeleide en gediplomeerde vakmensen binnen de bouwbranche. In het huidige bedrijfsleven is veel vraag naar goed gekwalificeerde werknemers. De opleidingen van Bouwschool Twente bieden daarom zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt.

Bouwschool Twente is het regionaal opleidingsbedrijf voor de praktijkopleiding van voornamelijk jonge bouwplaatsmedewerkers op diverse niveaus en voor verschillende beroepen.

MBO-niveau 2 t/m 4
♦ Timmerman
♦ Metselaar
♦ Tegelzetter

Daarnaast verzorgt Bouwschool Twente zowel voor leerlingen als vakvolwassenen diverse bij- en nascholingscursussen. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van facilitaire diensten op onze unieke locatie, het Techniekhuis Twente.

Bouwprofessional van de toekomst?

Bouwschool Twente weet dat er in de bouwbranche veel vraag is naar de zogenaamde ‘medewerker van de toekomst’. Een medewerker met kennis van het vak, inzicht in het bouwproces, goede sociale vaardigheden en iemand die al zijn creativiteit en gedrevenheid inbrengt in het bedrijf van zijn werkgever. En ook iemand die kennis heeft van ICT. Want, de bouwbranche wil zich razendsnel verder ontwikkelen, met nieuwe bouwconcepten, hoogstaande technologie, uitgekiende bouwprocessen en vooral met veel slimme en betrokken bouwprofessionals. Bouwschool Twente is er van overtuigd dat jonge mensen  zich melden om ook bouwprofessional te kunnen worden. Dat kunnen naast VMBO- of HAVO-leerlingen ook werkzoekenden of mensen met een andere werkervaring zijn. Ook wil Bouwschool Twente een rol spelen in de toeleiding naar werk van statushouders.

 

Waarom nog langer wachten?

Neem direct contact op